Slutkört?

Kaisa skriver: Kommer hem,hör innifrån bara ett vrål från Veijo.En timma senare på akuten ser jag på bildskärm Veijos öga. Ser ett stort sår och hornhinnan som buktar ut.Jag som är faschinerat av detta ser med stort intresse på när läkaren med pincet gör hål i hornhinnan och sen börjar plocka bort slembitar av hornhinnan. Veijo som är känslig skulle garanterat spytt och svimmat om han sett detta.

Han är ju blind i de andra ögat sedan tidigare. De friska ögat har strulat sex månader redan och nu kom den ordentliga smällen. Idag har de gått två dagar och redan nu sker en förbättring. Han kan nu utan bedövninsmedel hålla upp ögona öppna en stund.

Nu är de minst tre månaders behandling framför. Behandlingen innebär att hans tillvaro kommer att vara periodvis i dimma,vilket också innebär att de blir förmodligen inte mycket hojkörning i sommar. Med lite otur inget alls. Redan dagen efter akutbesöken låg han med ögona stängda och muttrade om att, när detta är över, så är sommaren slut. Någon i södra Sverige kommer att få våldsmagasinerat bil med släp.

De här var ju enkelt att göra skriva här, Har nu instruktioner och koder till hemsidan......kanske passar jag på att göra en hundsida av denna hemsida istället :o)
//Kaisa


.

.

Kaisa skriver: Föresten så har jag två sjuklingar att ta hand om här hemma. Jonna-Lisa valde ett rött gips och en teckning ritat av brossan Johan på den.
//Kaisa







www.saarela.se