Hardangervidda
Lite lustig färja. Fordonen är placerade ganska högt uppe och när man sitter på hojen som jag nu gör, så känns relingen som om den är där nere. Känns inte olustigt på nåt sätt, utan mer som.........ja, lustigt då? Utsikten är då fin iallafall.
Eidsfjord är sista tankstället innan Hardangerviddan. Åtta mil till till nästa tankställe. Behöver väl kanske inte tanka egentligen, men svänger in på macken iallafall. Ett par svenska Transalper står redan på macken. Visar sig dessutom efter lite ordväxling att det är folk som hänger på xl-forumet. Dom har stannar där för övernattning och är nu bara på en liten sväng i området.

Upp på Hardangervidda och öppna landskap. Massor av år sedan det har blivit att köra här. Vill stanna lite här och där för att känna av vinden och ensamheten, men tiden räcker just nu inte till. Klockan har blivit lite väl mycket, så en övernattning hägrar så fort som möjligt. Noterar iallafall i minnet att nästa transportsträcka norrut kommer bli den här vägen.

Hittar en camping i Geilo. Campingen är liten och det är svårt att hitta en tältplats utan att rucka på reglerna med fyra meter mellan. Frågar ett par tältgrannar om jag får trycka in tältet mellan dom.
Blir sen inte så mycket tid över till annat än lite matlagning och promenad in till byn.

««-Föregående           Nästa-»»
   

Högt ovanför relingen.



Passagerare åker åt andra hållet.



Träffar på ett par xl-forumister.



Upp mot Hardangervidda.



Ödsligt landskap.



Vill stanna lite här och där, men tiden räcker inte till.



Lite trångt på Geilos camping.


««-Föregående           Nästa-»»
   



www.saarela.se